cover-image

 

 

 

BEDRIJVEN & KLEDING

 

Onderscheidend & Functioneel

OPEN

CORPORATE FASHION

Onderscheidende en functionele kleding die past bij uw bedrijf en mensen.

Complete kledinglijnen

Herkenbaar

Onherkenbaar

Onze kleding is herkenbaar onherkenbaar. Wij zijn van mening dat uw kleding bij u in uw hoofd zit, en niet bij ons in de grote kast met kleding concepten. En als de kleding af is, hebben wij er net als u een unieke collectie bij. De aankleding van mensen is een belangrijk onderdeel van de uitstraling van uw bedrijf. Ontwerp, kleurkeuze en de toepassing van uw logo zorgen voor herkenbaarheid. Daarnaast voelen medewerkers zich prettiger in mooie en goed zittende kleding en dat stralen ze uit. Ook uw klanten merken dat op. De collecties zijn eigentijds en zo ontworpen dat deze de komende jaren goed blijven passen in het actuele modebeeld. Van enkele medewerkers tot grootschalige projecten, wij voeren het met oog voor detail uit.

Alles is mogelijk

Maatwerk naar wens

Unieke stof prints

Onze vaste kledinglijn bestaat uit een collectie modellen waarbinnen alle variaties mogelijk zijn. Variaties in stof, contrast kleuren, piping, custom-made knopen, kragen, zakken en lengtes. Wij kunnen ook stoffen bedrukken met een custom-design dessin! Bijvoorbeeld een dessin met het product, de folder of het logo verwerkt in de stof. De mogelijkheden zijn onbeperkt.

Mix & Match

Verschillende functies

Passende kleding

Vaak is er binnen bedrijven behoefte aan kleding voor verschillende afdelingen en functies. Exclusief hoeft niet voor iedereen en past niet altijd bij alle functies. Speciale outfits voor op een beurs, maatpakken voor representatieve functies, Corporate Fashion voor de horeca en Work Wear voor de technische dienst. Bij ons kunt u voor alle mogelijkheden terecht. Wij zijn uw one-stop kleding shop!

SAMEN MET U ALTIJD MOOIE KLEDING

someone

Uw mening telt het meest

Wij vragen uw inbreng en visie voor uw project. Uw mening telt het meest. We zullen een heleboel vragen te stellen om in te zoomen op belangrijke gebieden zoals: De termijn voor de levering(en), het aantal mensen dat aangekleed moeten worden, de functie en eventuele speciale eisen voor de kleding, hoe de kleding past in het bedrijfsimago dat u wilt over brengen, wat u bevalt en tegenstaat aan de huidige kleding, en wat is financieel gezien de verwachting voor uw project?

someone

Trends en onderzoek mogelijkheden

We kijken naar de trends in de markt, mode trends en doen onderzoek om te anticiperen wat er nog steeds actueel uitziet over twee tot drie jaar vanaf nu. We kijken naar stof en kleur mogelijkheden om aan u te presenteren. We zoeken naar mogelijke kostenbesparingen voor u zonder concessies te doen aan de kwaliteit. We passen deze kennis en ervaring toe op uw project.

someone

Presentatiefeedback

We presenteren onze ideeën aan u in de vorm van schetsen, ontwerp tekeningen en / of samples, afhankelijk van de omvang van het project. De feedback van deze stap bepaalt of we verder gaan naar proef modellen of dat de order kan starten.

someone

Leveringop tijd

We maken in overeenstemming een tijdsplanning voor uw leveringen en voeren het zo uit. Leveringen, eventueel doorpassen, voorraad houden en nabestellingen stemmen we met u af. Kledingvoorschriften en draaginstructies nemen we met u door.

PORTFOLIO

portfolio-post

Lage Landen

Custom design Receptie zomer & winter outfit

portfolio-post

Zorg

Kledinglijn voor zorginstelling

portfolio-post

Purmaryn

Kledinglijn voor theater de Purmaryn

portfolio-post

CORPUS ® reis door de mens

Custom design kleding

portfolio-post

Koppert Cress

Colberts voor beurs met product print!

portfolio-post

Service apotheek Naarden

Tricot colberts en gilets

portfolio-post

Keukenhof

Kledinglijn voor keukenhof

portfolio-post

Estafette

Custom design schorten

portfolio-post

BHP Biliton

Kledinglijn voor BHP Biliton

cover-image

CONTACT

Graag horen we van je.

LET'S SOCIALIZE

STUUR EEN MAIL!

stamp

Glas Corporate Design in Fashion

info[at]joseglas[punt].nl

Kennemerstraatweg 464

unit 0.12 "De Bieb"

1851 NG Heiloo

The Netherlands

Tel. +31 72 520 6479