cover-image
cover-logo

 

 

 

PROMOTIE & KLEDING

 

Creatief & Origineel

OPEN

PROMOTIE KLEDING

Creatieve en originele kleding voor opvallende promotie!

Beurskleding

Corporate

Branding

Leuk een beurs! maar hoe val ik op als bedrijf? wat doen we aan om herkenbaar te zijn voor klanten? hoe trekken we in stijl de aandacht en zijn we herkenbaar als de visitekaart van het bedrijf of produkt? Wij zorgen dat het stijlvol gebeurt en aansluit bij de doelgroep van het merk, of de uitstraling van een event. Kleur en branding van de kleding zijn hierbij belangrijk in combinatie met de originaliteit van het ontwerp. Ingetogen en zakelijk met stijlvolle details voor bijvoorbeeld een zakelijke beurs, maar het kan ook heel opvallend en gedurft voor een apart promotie team. Wij kunnen ook stoffen bedrukken met een custom-design dessin! Bijvoorbeeld een dessin met het product, de folder of het logo verwerkt in de stof. De mogelijkheden zijn onbeperkt.

Field & sales Promotie

Spetterende

Presentatie

Voor field marketing an sales promotion is de "wow" factor van belang en mag het juist wel extra opvallend en is een goed uitgedacht concept nodig. Wij maken kleding die in het oog springt dat de aandacht positief aantrekt en helpt de producten niet snel te vergeten. De kleding wordt o.a. gebruikt voor sampling en flyeracties en aankleding van allerlei evenementen. We werken voor diverse reclamebureaus, sales promotion bedrijven en evenementen organisatiebureaus en treden op als persoonlijk kleermaker van unieke specials tot grootschalige producties. Ook voor de praktische uitdagingen met het maken van bijvoorbeeld zakken om producten in te doen zonder dat het afbreuk doet aan de stijlvolle presentatie hebben we mooie oplosingen voor bedacht. Wij kunnen ook stoffen bedrukken met een custom-design dessin! Bijvoorbeeld een dessin met het product, de folder of het logo verwerkt in de stof. De mogelijkheden zijn onbeperkt.

Gadgets

Persoonlijke

Kleermaker

Wij denken met u mee over de mogelijkheden èn onmogelijkheden van de textiel invulling van ideeën. Dat kan zijn het maken van productiesamples tot de levering van grootschalige projecten. Wij zijn uw persoonlijke kleermaker.

SAMEN MET U ALTIJD GOEDE PROMOTIE

someone

Uw mening telt het meest

Wij vragen uw inbreng en visie voor uw project. Uw mening telt het meest. We zullen een heleboel vragen te stellen om in te zoomen op belangrijke gebieden zoals: De termijn voor de levering(en), het aantal mensen dat aangekleed moeten worden, de functie en eventuele speciale eisen voor de kleding of items, hoe de kleding of items passen in het imago of het merk dat u wilt promoten en wat u bevalt en tegenstaat aan de huidige kleding. En wat is financieel gezien de verwachting voor uw project?

someone

Trends en onderzoek mogelijkheden

We kijken naar de trends in de markt, mode trends en doen onderzoek om te anticiperen op uw wens en te adviseren over bijveerbeeld trends. We kijken naar stof en kleur mogelijkheden om aan u te presenteren. We zoeken naar mogelijke kostenbesparingen voor u zonder concessies te doen aan de kwaliteit. We passen al onze kennis en ervaring toe op uw project.

someone

Presentatiefeedback

We presenteren onze ideeën aan u in de vorm van schetsen, ontwerp tekeningen en / of samples, afhankelijk van de omvang van het project. De feedback van deze stap bepaalt of we verder gaan naar proef modellen of dat de order kan starten.

someone

Planningop tijd

We maken in overeenstemming een tijdsplanning voor uw leveringen en voeren het zo uit.

PORTFOLIO

portfolio-post

Sarista

Kleding voor Sarista Field Promotion

portfolio-post

Gadget stropdas

Stropdas Underberg

portfolio-post

Lipton

Fieldmarketing Poncho

portfolio-post

WII-U

Kleding voor op de beurs WII-U

portfolio-post

Mitsubishi

Outfits voor beurs

portfolio-post

Supermarkt EMTE

Ontwikkeling kletskousen handpoppen

portfolio-post

Exact

Overhemden voor Beurs Exact

portfolio-post

Jacobs Creek

Custum design plates en kussens

portfolio-post

Amstel Live

Custom design print jurkjes

cover-image

CONTACT

Graag horen we van je.

LET'S SOCIALIZE

STUUR EEN MAIL!

stamp

Glas Corporate Design in Fashion

info[at]joseglas[punt]nl

Kennemerstraatweg 464

unit 0.12 "De Bieb"

1851 NG Heiloo

Nederland

Tel. +31(0) 72 520 6479