Bent u op zoek naar corporate fashion? Jose Glas is gespecialiseerd in het ontwerpen en realiseren van unieke kledingconcepten. Wij weerspiegelen het gezicht van uw bedrijf in corporate fashion. Met unieke ontwerpen, opvallende designs en duurzame stoffen maken wij de mooiste ontwerpen waarin uw bedrijf uitblinkt.

Waarom corporate fashion?

Een goede corporate identity is voor elk bedrijf belangrijk, het bepaalt immers de eerste indruk van de klant. De corporate identity van een bedrijf gaat veel verder dan een huisstijl en de manier waarop met klanten wordt gecommuniceerd. Ook bedrijfskleding kan hier een belangrijke rol in spelen.

Een sterke bedrijfsidentiteit

Wij zien corporate fashion als een investering waardoor de samenhang in uw bedrijf wordt versterkt. Met onze unieke ontwerpen versterken wij uw bedrijfsidentiteit. Medewerkers dragen letterlijk de identiteit en voelen zich meer betrokken.

Aandacht voor details

Veel bedrijven denken aan standaard bedrukte polo’s als er over corporate fashion wordt gepraat. Bedrijfskleding van Jose Glas valt op. Wij gaan altijd voor iets unieks, wat helemaal past bij uw bedrijf. We besteden veel aandacht aan de stofkeuze, mooi borduurwerk en een zorgvuldige afwerking. We houden alle stappen in eigen beheer en hebben de juiste expertise in huis om van uw bedrijfskleding uw visitekaartje te maken.

Duurzaamheid en draagcomfort

Wij begrijpen heel goed dat corporate fashion voor onze klanten vooral gebruiksartikelen zijn. We besteden daarom net zoveel aandacht aan duurzaamheid, draagbaarheid, gebruiksgemak en slijtvastheid. Met onze kledingconcepten gaan wij voor een lange levensduur. We maken op een slimme manier gebruik van materialen en kiezen waar mogelijk voor duurzame grondstoffen.

Corporate fashion door Jose Glas

Jose Glas heeft zich in ruim 20 jaar ontwikkelt van creatief fashion designer naar aanbieder van totaalconcepten in corporate fashion, promotiekleding en interieurtextiel. Wij maken kleding waarin uw medewerkers graag gezien worden.

Design zit in ons DNA!

Benieuwd wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen? Neem contact met ons op!

Contact