ONS TEAM

MAAK KENNIS MET

ONS TEAM

…ONS ENTHOUSIASTE, CREATIEVE EN MOOIE TEAM…

Een klein beetje aandacht maakt een groot verschil en van ons krijgt u alle aandacht.

JOSÉ GLAS
JOSÉ GLASEIGENAAR EN ONTWERPER
De oprichter, tevens het creatieve brein van Glas CDiF, begon haar carrière op de Modeacademie in Amsterdam. Ging vervolgens aan het werk bij diverse modebedrijven en ontwikkelde een lijn voor corporate- en promotiefashion.
Reizen en cultuur zijn belangrijke inspiratiebronnen.

Tel: +31 (0) 6 50543063

SASKIA VAN DER HOEK
SASKIA VAN DER HOEKSALES MANAGER
Een echte netwerker en verbinder, en is daarmee van doorslaggevend belang voor het groeiende succes van Glas Corporate Design in Fashion. Heeft als salesspecialist veel vlieguren in de modebranche op haar naam en is nog altijd een verkoper die de mens op de eerste plaats zet.
Haar motto: zonder inspanning geen ontspanning.

Tel: +31 (0) 6 40187912

MICHELLE OUDEBOON
MICHELLE OUDEBOON
Onze HBO stagiaire Michelle is een creatieve duizendpoot. Niet alleen handig achter de industriële naaimachine maar ook nog eens virtuoos met creatieve programma’s zoals Illustrator, Photoshop en After Effects. Zij maakt al onze creatieve uitingen zoals: visuals, social media posts en promotie video’s.
The only way is up!
ANIEK BRONDSEMA
ANIEK BRONDSEMA
In 2019 heeft Aniek een succesvolle stage bij ons gelopen vanuit haar MBO opleiding Fashion Design & Product management. Aniek is een echte fashionista
en Chanel fan. Onze creatieve kleding concepten zet Aniek om in frisse moderne tekeningen in Procreate of Illustrator.
NEEM CONTACT OP

WAAR KUNNEN WE
U MEE HELPEN?

Wilt u een corporate-kledinglijn samenstellen? Bent u op zoek naar bedrijfskleding geïnspireerd op de branding van uw bedrijf? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

BLIJF OP DE HOOGTE

SCHRIJF U IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF