Project omschrijving

project

BULLEKERK
ZAANDAM

De bijnaam van de Oosterzijkerk in Zaandam is de Bullekerk. Nadat de kerk werd aangekocht door Stadsherstel kreeg het een nieuwe functie: Een cultureel centrum. Om de ruimte optimaal te kunnen indelen voor grote en kleinere voorstellingen, hebben wij een prachtige oplossing bedacht en uitgevoerd.

De akoestische gordijnen zijn in een vierkant geplaatst in het centrum van de kerk. Zo kunnen verschillende indelingen en sferen gecreëerd worden.

De gordijnen voldoen aan alle eisen van brandveiligheid tot hoge akoestische waardes.

BIJZONDERHEDEN

11 METER HOGE GORDIJNEN. 700 METER FIRE RETARDANT AKOESTISCH MATERIAAL.
WAT ZEGGEN ONZE KLANTEN?

REVIEWS

Beleving. Dat was het uitgangspunt van ons om de Bullekerk om te toveren van kerk naar Cultureel Centrum. Toekomstige bezoekers moesten met dat gevoel de deur uitgaan. Talloze kerken bezocht tijdens de voorbereidingen. Na een bezoek aan de Cultuurkoepel in Heiloo in contact gekomen met Jose. De passie waarmee zij sprak over haar bedrijf, de resultaten die wij van haar zagen en de wijze waarop anderen met waardering over haar spraken waren voor ons de reden om niet verder te kijken: “onze” gordijnen zouden bij Jose vandaan komen! En met wat voor resultaat! Verbluffend gewoon. We kunnen niet alleen “spelen” met de gordijnen op het gebied van de akoestiek, maar we zijn ook in staat om de ruimte intiemer te maken. En een fantastisch bijeffect: het staat enorm chique! We krijgen complimenten alom. Zelfs vanuit een hoek die je niet direct verwacht: dirigenten uit de klassieke hoek. Kortom: de investering was het meer-dan-waard! Jose: nogmaals veel dank!

Niels Busch, Directeur Stichting Cultureel Centrum Bullekerk
OP ZOEK NAAR

REPRESENTATIEVE EN UNIEKE BEDRIJFSKLEDING?

Wij weten de doelstelling voor uw bedrijfskleding op een doeltreffende en onvergetelijke manier te vertalen. Neem contact met ons op!