Project omschrijving

project

HOTEL
TWENTY
SEVEN

Hotel TwentySeven is een prachtig 5-sterren hotel in hartje Amsterdam. Onze bijdrage aan dit totaalconcept: het ontwerpen en produceren van alle bedrijfskleding in het hotel. Van housekeeping tot butler. Ook de zwarte brigade van het eigen restaurant Bougainville (met Michelinster) hebben wij stijlvol aangekleed.

BIJZONDERHEDEN

CUSTOM DESIGN MET EIGEN ONTWERP EN PRODUCTIE VAN ALLE BEDRIJFSKLEDING IN HET HOTEL.
WAT ZEGGEN ONZE KLANTEN?

REVIEWS

Wat is/was jullie wens?
Onze wens was…”anders dan anders”. Voor ons luxe hotel op de Dam in Amsterdam wilden wij een Classy stijl waar ons team in kan shinen. Geen standaard mantelpakjes of pakken maar een outfit waarin elk teamlid zich gastvrouw en gastheer voelt en de ambiance en luxe van het hotel kan uitstralen.

Hoe beleefde je het proces?
Het proces verliep gladjes en heel prettig. Het creatief denken en open staan voor een andere stijl en dan ook nog de diversiteit van de gehele lijn uitdenken voor de verschillende afdelingen, rangen en functies was op deze manier een leuke uitdaging.

Wat vind je van het eindresultaat?
Het eindresultaat is prachtig en voldoet aan alle wensen. Het leuke van de lijn is ook dat, hoewel de collectie per afdeling, rang of functie vast staat, er toch op een speelse manier items aan toegevoegd kunnen worden of kleine aanpassingen kunnen worden gedaan op verzoek van een persoon waarbij de lijn en uitstraling gewaarborgd blijven.

Petra Toren-Stachelhausen, Director/Owner Hotel TwentySeven
OP ZOEK NAAR

REPRESENTATIEVE EN
UNIEKE BEDRIJFSKLEDING?

Wij weten de doelstelling voor uw bedrijfskleding op een doeltreffende en onvergetelijke manier te vertalen. Neem contact met ons op!